Snabbvisit Lycksele

Nu ska jag hem till hjärtat som är i Lycksele :)




Blir att gå en sväng på marknan och äta munkar, lite mys osv. Åker tillbaka till Umeå på lördag så det blir inget hotell denna marknad (!). Men det överlever jag nog haha.

Pippi Långstrump

Håret blev... inte riktigt som jag tänkt mig. Ser ut som en morot! Inte looken som jag var ute efter direkt. På förpackningen stod det ju ljus guldblond! Men jag antar att jag får skylla mig själv när jag är för snål för att gå till frissan. Aja "tur" att det är höst, då måste man ju ha mössa så man inte fryser öronen av sig. Min Bad hairday mössa känns ännu mer passande nu.



Efter - Syns dåligt men det har orangea toner iaf!

Bara att gilla läget så ikväll tänker jag inte gräma mig, får se det från den ljusa sidan - utväxten är borta!

 Vad händer ikväll då? Titta på tv och hålla tummarna!

Tjing!

Leka frisör

Nu ska jag ta och leka frisör på mig själv, hoppas att det blir bra!



Innan

Resultat visas senare.

Off the ground

Ursäkta röran och den dåliga uppdateringen! Är tillbaka i Umeå efter en mysig långhelg i Lycksele (oldhood hej). Har blivit rätt mkt förtäring av diverse godsaker så därför har många av aktiviteterna bestått av att göra godsaker, så godisgrill och bakning har stått på schemat. Trevligt schema med andra ord.


Grillad chokladskumbanan

Nu är det dags att ta tag i plugget ordentligt, fast egentligen vill jag ju bara softa. Det ska man göra ofta har jag hört!
 


I want my soda!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5807325.ab

Hell no!

Soda is good for me! ;)

Ridtur

Har nyss kommit tillbaka från en ridtur ute i Innertavle. Det var så härligt, solen tittade fram och allt så jag blev på riktigt bra humör. Är så värt, även fast jag kommer att ha träningsvärk imorgon!



Finn två fel

- Om jag var en frukt skulle jag vara en guacamolefrukt.
- Grönsak är det ju!


Säsongspremiär Gossip Girl



Detta ska jag kolla på nu! Har väntat i en evighet känns det som och äntligen är det här, första avsnittet på säsong 3.

New Moon trailer # 3

 

OMG.

Freeday

Var "ledig" igår från skolan. Hann då göra en massa icke skolrelaterade saker. Bubblade, åt tacos med urgod guacamole, samt såg Inglorius Basterds. Var verkligen min typ av dag! Skulle gärna göra om det ett par gånger.

Nu ska jag ner på stan en sväng med min namne!

Bror på TV

Nu ska jag iväg på Bodypump, hoppas att jag inte får lika mycket träningsvärk som förra veckan. Har i princip just blivit av med den så. Men no pain no gain antar jag!

Ikväll blir det torsdagsmys! Det gillar jag mkt alltså mkt mkt! Min snygging till bror ska vara med i TV ikväll på Plus, kommer att sitta bänkad!


Good parenting?

Idag när jag cyklade till skolan såg jag en man som cyklade och höll ena handen på styret och den andra handen på en barnvagn (med ett barn i!) som han styrde framåt samtidigt som han cyklade. Är det bara jag, eller är inte det lite väl... vårdslöst? 



Personen kanske skulle ha satsat på en cykelkärra istället?

Nu har jag iaf fall fått helg och det ska jag fira med att läsa lite kurslitteratur!


2,5 timmar kvar

Om 2,5 timme får jag helg! Men först skola där jag ska försöka prata lite engelska.



Så här bra känns det med helg!

Ha en bra dag!

New Robbie!

Robbie ska ju snart släppa ny skiva, det ser jag fram emot. Han är en av få artister jag faktiskt kan tänka mig att köpa en skiva av. 


Studentsportardag?

Har det tydligen varit idag, så rätt många har varit lediga har jag hört. Men inte jag! :( Kämpade mig till skolan då jag började 8:15. Hade mycket hellre legat kvar i sängen, jag skojar inte. Fast även fast jag inte var ledig har jag hunnit sporta ändå. Gick den dagliga promenaden med Grace och sen har jag varit iväg en sväng till IKSU på ett spinningpass. Har sett lite fotboll ikväll och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det så jag säger inget.

Igår blev det tisdagsmys hela dagen! Till lunch åt jag sushi och på kvällen blev det gino. Såg Män som hatar kvinnor typ hundra år senare än alla andra, men jag hade iaf läst boken innan. Tycker att den var riktigt bra för att vara en svensk film.



Ikväll blir det inget onsdagsmys, går inte att ha det hela tiden även fast jag vill.  Ska göra lite läxa actually framför Idol. Jag är ju tjej så det borde gå bra att göra två saker samtidigt.

Ha en bra kväll!

Mycket att göra?

Idag har jag en lektion mellan 10:15 till kl 12:00. Sen är jag "ledig" förutom all kurslitteratur jag har, men det sparar jag till en annan dag för jag kommer att ha mkt bättre saker för mig, alltså mkt bättre saker! :D

Mkt bra helg

Tillbaka i Umeå efter en mkt bra helg i Lycksele. Blev ju utgång i lördags med Malin G vilket var skoj, var lite slö i söndags men det var överkomligt. Hade det bara lugnt och skönt hela dagen igår och åt grillat till middag med fetaostsås (my favourite!). Sen fick jag och Grace sätta oss på bussen, hatar Länstrafiken btw men det kan vi ta någon annan gång. Nu måste jag börja göra mig i ordning för dagens lektioner, hoppas alla får en bra måndag!

Helgens låt: Tinchy Stryder - Number 1


Genom ett regnigt Europa

Är nu över en vecka sen jag kom hem från en solig resa i Turkiet. Saknar vädret där och brännan som jag hade då, nu har jag fjällat så den finns inte kvar :( Har börjat skolan igen, engelska är det nya ämnet och det känns bra faktiskt. Var ett av mina få starka ämnen  på gymnasiet och har ju fått öva upp engelskan i Turkiet med fraser som: How much? och I'm from Sweden. Så jag ligger steget före kan man säga. Befinner mig i skrivande stund i Lycksele och dagen ser ut som så att kl 15 ska jag se på hockey och senare blir det utgång med Malin på hotellet. Blir nog super!

Ha en bra lördag!

Genom ett regnigt Europa, men vad gör det? Huvudsaken är att du är med!