Finslipar

Sitter och skriver på en hemtenta som ska in på måndag morgon. Vilket inte är det roligaste man kan göra på en lördag. Är nästan klar men det är en del finslipning kvar. Fick den redan i onsdags så jag borde ha hunnit klart med den, men när jag vet att jag har mer tid på mig brukar jag dra ut på det. Blir aldrig riktigt nöjd helt enkelt. Men jag måste hinna klart idag i alla fall för ikväll ska jag och Malin G blanda goda drinkar :)

Ha en bra dag!


New Moon

Oj vad dagarna bara rusar förbi! Nu har det gått så där länge sen jag bloggade sist igen. Glömmer helt enkelt bara bort att blogga.

Aja hursomhelst. Igår såg jag äntligen New Moon. Som jag har väntat! Den var riktigt bra så jag var inte besviken när jag gick därifrån. Edward var lika snygg som vanligt och Jacob var inte så dum han heller. Men jag är utan tvekan fortfarande med i Team Edward! ;)



Idag händer inte så mkt, har läst lite kurslitteratur på morgonen. Hoppades att ett nytt Gossip Girl avsnitt skulle komma ut men tydligen är det uppehåll i veckan.

Nu ska jag skriva klart frågorna till morgondagens seminarium, sedan blir det en promenad med min gogris som ligger och sussar sött i sängen.

Ha en bra dag!

Walk in closet

En sån hade jag gärna haft! Ska nog önska mig en av tomten.Håller på att städa mina garderober just nu, (kul fredagsgöra). Har för mkt kläder och för lite plats. Det krångliga är ju att välja ut de kläder man ska lägga undan. Men jag gör det enkelt och flyttar allt till förrådet så är problemet löst iaf för ett litet tag.


Fredag den trettonde

Idag är det fredag den trettonde! Men än så länge har det gått rätt bra peppar peppar... Är nog ändå bäst att jag håller mig inne ikväll haha. Som ni kan se har jag inte uppdaterat i veckan men det beror på att jag har haft mkt trevligare saker för mig. Hursomhelst nu har jag ju helg efter en riktigt kort vecka i skolan. Det enda som står på schemat för helgen är mys sen får vi se om det blir ngt annat också. Ikväll börjar myset med min gogris i soffan framför Idol.



Mys med Grace när hon var mini.


Grammatik

Usch nu sitter jag med grammatiken och det går inte bra om man ska se till det resultat jag fått när jag har rättat gamla prov :( Att det ska vara så smygkrångligt. Jag trodde att jag hade lätt för engelska men jag måste ha glömt allt sen gymnasiet. Aja det värsta som kan hända är att jag får en omtenta och det är ju inte hela världen. Vill bara göra tentan fort imorgon så att jag kan ha Fredagsmys Deluxe sen! :)

Ny kurs

Idag började jag en ny kurs, Miljö, omgivningen och historien. Verkar som en bra kurs så jag hoppas den är det. Men pga av dålig planering av lärarna så har jag fortfarande kvar att göra tentan på fredag från förra kursen. Så det känns som att jag inte kan sätta mig in i den nya kursen riktigt än. Nu måste jag ta tag i grammatiken för ikväll ska jag till en snygging för att se en snygging på tv ;)

Äntligen! ;)

Darin i Melodifestivalen! Fniss.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6058317.ab


Projektredovisning, done!

Idag hade vi redovisning av projektet vi har jobbat med när vi var i England. Det gick helt ok och det är skönt att ha det gjort. Nu är det bara grammatik tentan kvar på fredag sen är denna kurs färdig. Har varit en bra kurs tycker jag, mkt kanske pga resan till Leeds ;) Men som sagt kursen är inte helt slut än så nu gäller det att plugga grammatik innan fredag. Hoppas att lite sitter kvar sen engelskan på gymnasiet osv så att jag inte behöver plugga så mkt. För jag har inte pluggat nästan alls på tentan hitills kan jag lova! Last minute as always.

Först blir det dock en promenad med Grace om jag får med henne ut, hon tycker inte om när det regnar. Det gör inte jag heller men jag ska ta på mig mina regnkläder och trotsa vädret. Fast vädret är riktigt tråkigt och dåligt nu så är jag glad ändå för jag har min egna solstråle som lyser upp! :)

Bye for now!

Jag vill vara...


I'm back!

Som ni kanske har märkt så har jag haft ett litet uppehåll här. Det beror på att jag befunnit mig i Leeds i två veckor. Kom hem i måndags, men har inte haft ork att uppdatera förrän nu. Orkar inte heller berätta om resan med ord än så jag börjar med några bilder.



Huset jag och Evelina Ö bodde i.



På stadsmuren i York.



Utanför York Minister.



Ute på landet.



Steppingstones.



På väg ner i en gruva.



Universitetet vi höll till på.

  

Inne på IMAX.



Fish n Chips

          

Lite random pubbilder.