Turkiet here we come!

Alldeles strax åker jag till Övik för att ta ett plan till Turkiet! Skulle visst vara sol och 35 grader där, känns helt ok om jag ska vara ärlig!

TJING!


Snabbvisit

Har varit tillbaka i Umeå sen igår, men det blir en snabb vistelse för imorgon åker jag och Malin S till Antalya Turkiet! :D YAY! Men jag har ändå hunnit med en del här i Umeå, igår såg jag på hockey vilket var riktigt kul! :) Nu ska jag packa så att jag inte glömmer nåt!



Tjing!


Blåbärspaj

Ikväll ska jag få äran att äta blåbärspaj hos Malin G. Kommer bli supergott känner jag på mig! Idag har jag dessutom lyxat till det med lunch på Lilla Bageriet. Mkt gott har det alltså blivit idag, det tycker jag om :) Men nu ska jag tvärt packa ihop lite grejer för imorgon åker jag till Umeå igen!

Tjing!

Hemma hos päronen

Nu är jag tillbaka i Lycksele hos mamma och pappa efter en helg i Skellefteå. Där bodde vi på campingen och jag ställde ut Grace i lördags. Tyvärr fick hon inte sitt tredje cert men bra kritik så jag är nöjd ändå. Vi kämpar vidare för nån gång borde det ju gå vägen tycker man ju när hon redan har fått två!

Idag har jag hunnit vara en sväng på Dollarstore men jag köpte nästan ingenting för det var väldigt urplockat av alla bigspender  norrmän, . Sen har jag hunnit med en promenad med Malin G + Grace och Nova. Nu blir det snart middag, ska äta pölsa, faktiskt helt ätbart!

 
Grace i Vännäs förra sommaren.

RIP




Kräftskiva

Igår blev det kräftor + massa annat gott. Var riktigt mumsigt så jag åt väldigt mycket, alltså väldigt mkt. Uppnådde en veckas rekommenderade kaloriintag redan på en måndag, känns bra!



Helnöjd!

Helgen på väg mot sitt slut

Men vad gör det? Jag har ju helg hela veckan liks! :) Veckan som gått har varit riktigt trevlig, har hunnit göra massa saker.

- Varit på Nolia och köpt en borste som tar bort allt hår från soffan, kläder och dylikt. Nu får Grace håra bäst hon vill!  
- Åkt ut till Bettnäs och nästan badat.
- Ätit tacobuffé med jättemkt smältost.
- Sett Public Enemies med snygga Johnny Depp, (filmen var helt klart sevärd den med).
-  Bara haft det allmänt mysigt.

Hoppas nästa vecka blir lika bra! Nu försöker jag vara duktig och städa lägenheten men det går som det brukar, inte bra.

Nu är det slut på veckan det är dags för...

Idag är det ju fredag vilket innebär fredagsmys, men jag har ju varit ledig sedan i måndags så jag har haft mys hela veckan! :) Man kan aldrig få för mkt mys.


SEMESTER

Första dagen på min semester och det är t.om lite sol, det tycker jag om. Längtar efter min Grace som varit med mina föräldrar i helgen. De tycker att det är gulligt att de har lärt henne att plocka och äta blåbär själv. Tur att det finns tandborstar och tandkräm med leversmak så man kan borsta hennes tänder efter det tycker jag. Jag håller på att packa, det går segt som vanligt. Sen åker jag! :)

'

Nu skulle jag ha haft hjälp av Grace med packningen.

Tjing!

5 timmar

Nu är det bara fem timmars jobb kvar innan jag får SEMESTER! Börjar jobba kl halv fem igen och jobbar till halv tio. Nedräkningen är påbörjad!