Stockholm i mitt hjärta

Var ju i Stockholm i helgen with my girls. Hade det helt underbart så det får bli en favorit i repris snart tycker jag.
Är så glad att att vi tog oss iväg efter många om och men med den där askan. Tack och lov hade vi turen på vår sida.
Nu väntar jag bara på de exklusiva bilder som Sofie tog med sin kamera!

Tillbaka till vardagen nu och det innebär massa plugg. Idag ska jag lära mig fågelarter + läten, känns otroligt givande. Not.

Ha en bra dag!

Löptik

Upptäckte igår att Grace är i löpen på ett inte så mysigt sätt. Lyfte upp henne när jag skulle öppna dörren och sen när jag släppte ner henne hade hon blodat ner mig, eeew. Så nu springer hon omkring med tangatrosor så att det inte ska komma blod överallt i lägenheten.



Så söt ändå!


Monday

Min måndag började med en kemi/fysik lektion. Eftersom att jag är helt ointresserad av sånt var det ingen toppenstart. Lekte med magneterna istället för att göra alla övningar precis som på högstadiet.

Nu under eftermiddagen har jag varit hyfsat effektiv, tvättat och läst lite kurslitteratur. Men kurslitteraturern är så himla tråkig att jag har somnat lite mellan gångerna, fast då har jag ju hunnit med det också.

Ikväll blir det storstäd, känns som att jag bor på en strand med allt grus som ligger lite överallt i lägenheten just nu. Hoppas jag hinner med någon form av träning också för som alltid på måndagar är jag peppad att komma igång med den igen. Får se hur länge det håller i sig!


Boven som drar in en öken i lägenheten.

Ha en bra kväll!

Bloggtorka

Har haft lite bloggtorka ett tag nu, motivationen har helt enkelt inte funnits så då har det inte blivit något skrivande. Nu är det jättemycket i skolan så det är säkert därför jag får för mig att uppdatera min blogg haha.

Helgen har varit riktigt lugn och mysig. Har hunnit med lite promenader med Gräjsan förstås, men det har inte blivit någon mer träning. Tycker det är så tråkigt att träna för tillfället men imorgon blir det nog gymmet igen.



För övrigt är jag väldigt less på den där vulkanen, den får sluta spruta ut aska nu för på fredag SKA jag till Stockholm. SÅDESÅ!

Väntar bara på Entourage sen blir det sängen!

xoxo

Långfredag

Nu är jag hemma i Lycksele över påsken.
Snart ska jag ut på prommis med mam & pap + tillhörande hundar.
Synd att vädret ska vara så pissigt! Hade varit kul å bli lite solbränd.

Aja dags att dra på sig understället och bege sig ut, Beach 2010 närmar sig med stormsteg (!)