FinFREAKIINGally!

Som ni kan förstå har jag lämnat in uppgiften! Känns så himla skönt att ha fått det gjort. Får hoppas på det bästa att jag inte blir totalt sågad. Hursom, detta innebär att jag nu är heeeelt ledig ända tills på måndag då den nya kursen början. Happy, happy, happy! Åh vad jag ska njuta av ledigheten. Ikväll har jag varit på Waynes Coffee med Sandra & Anders (SAnders), druckit chai latte och skvallrat lite. Riktigt trevligt! Nu ska jag kolla på youtube hur mycket jag vill utan att få dåligt samvete! Weeeiiii.

Ha en bra kväll!


Jag ser ljuset

Snart kommer jag att vara klar med detta oerhört dryga arbete! Men jag ska inte ta ut något i förskott och fortsätta arbeta tills jag är fullständigt klar. Sista inlämningstid är kl 17:00. Jag borde hinna om jag slutar gå in på youtube varannan minut. I can do it!


Sista rycket!

Nu gäller det, sista rycket idag för nu ska uppgiften bli klar! Har nog aldrig önskat det så mycket om en uppgift som jag gör nu. Känns som att det inte spelar någon roll hur den blir, bara den blir klar någon j*kla gång. Men den skriver ju sig inte av sig själv tyvärr så jag får väl ta och sätta igång och inte sitta här och klaga. Verkar bli en fin dag med sol i Umeå, kul för alla som inte kommer sitta fångna i sin lägenhet.

Ha en bra dag alla andra!

Paus

Nu tar jag en paus i mitt intensiva skrivande (host) för att gå ut på promenad med Grace och Anna. Som Anna sa så behöver man lite friskt syre för att skriva intelligenta saker så jag borde fylla på med det right away.

Tjing!

Gossip Girl och individuella uppgiften

Vilken jag knappt har börjat på! Tycker att det var en mycket bättre idé att ta sovmrogon för att sedan se på Gossip Girl när jag väl gick upp. Tur att jag inte behövde bli besviken på avsnittet i alla fall som var riktigt bra. Men nu är det inga ursäkter längre, nu ska jag skriva så att fingrarna glöder!



xoxo

Evelina

Spotify

Nu har även jag fått Spotify typ 100 år efter alla andra. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Tack Tobbe!

Jag överlevde!

Är hemma från universitetet sen ett tag tillbaka och har nu hunnit äta middag i form av rostat bröd. Måste äta nåt mer men jag orkade inte laga ordentlig mat idag. Blev helt slut på av redovisningen. Och som ni kan se så överlevde jag den tack och lov. Bra vet jag inte om den gick men nu har jag gjort bort det iaf. Så då är det "bara" den individuella uppgiften kvar. Blir till att intensiv plugga imorgon alltså. Jag kan ju i alla fall intala mig själv att jag kommer göra det. Ikväll blir det nog inte så mycket gjort för jag är som sagt helt slut i huvudet. Nu ska jag ut med Grace och sen blir det en sväng till IKSU för lite Bodypump.

Tjing!

Nervös

Vaknade nyss till efter att ha snoozat ca en timme. Känner mig nervös inför redovisningen, usch. Det är bäst för de som ska lyssna på mig att de inte ställer några frågor till mig för då blir jag tjurig! För då lär de upptäcka att jag inte kan så mycket om arbetet egentligen. Aja vi får väl se hur det går helt enkelt, det värsta som kan hända är ju att de skrattar åt mig och att jag får U. Och det är ju kanske inte så farligt egentligen? Nu ska jag träna framför Grace igen och den här gången är det bäst att hon inte somnar!


Redovisning

Imorgon har jag redovisning på ett grupparbete. Ska stå och prata alldeles själv i 20 min! Borde jag kanske inte tycka är så farligt eftersom jag pluggar till lärare, men jag är nervös ändå. Har tränat framför Grace men hon somnade så det bådar inte gott... Ska träna lite till sen ska jag kolla på Filip & Fredriks nya program.


Kanske skulle ta tag i dagen nu?

Har nyss vaknat till liv och ätit middag. Mådde bra när jag gick upp imorse och tog en promenad med Grace, men sen kom jag på den inte så smarta idén att sätta i mig en stor mängd kladdkaka till frukost. Det slog fel om man säger så, har spenderat stor del av dagen i sängen. Men nu är jag vaken som sagt!

Igår kväll blev det lite fest. Började lite smått hos Anna på hennes balkong, sedan for vi till Carin på hennes inflyttningsfest. Det blev utgång på Cover Club och kvällen slutade på MAX. Så det var en riktigt trevlig kväll! Tyvärr har jag inga kort för min kamera hade slut på batteri när jag väl hade kommit ihåg att ta med den. 

Ikväll är det plugg som gäller, har redovisning imorgon. Jag ska bara först... 

Godmorgon!

Vaknade nyss och såg att det ser ut att bli en underbar dag! Hoppas vädret håller i sig hela dagen. Nu hade jag tänkt vara hurtig och fara på IKSU för ett pass bodypump, Beach 2009 närmare sig ju med stormsteg och jag kan inte påstå att jag är redo för den än höhö. Men först blir det frukost och en sväng med Grace!

Tjing!

Kladdkaka med marshmallows

Blev för lat så jag cyklade aldrig till affären. Jag bakade kladdkaka med marshmallows istället, och det var ju gott det med! Tydligen hade receptet på kladdkakan jag använde vunnit kladdkake-SM och det kan jag förstå för den blev riktigt god!



Den ser kanske inte så aptitlig ut, but believe me it was!

http://www.aftonbladet.se/matvin/article3518995.ab

Promenad i kvällssolen

Då är jag tillbaka från en promenad med sessebelle även kallad Grace. Funderar på vad jag nu ska hitta på istället för att plugga. Eftersom det är fredag tycker jag att godis skulle sitta fint så det lutar mot en tripp mot Ålidhems Centrum för att införskaffa detta. Så det är väl bäst att jag beger mig dit så att inte godiset tar slut!

Gokväll!

Saker man vill göra istället för att plugga

- Starta ny blogg
- Shoppa
- Gå ut på lååång promenad med Grace
- Städa
- Diska
- Vattna blommorna
- Äta mat
- Baka
- Träna
- Se på tv
- Quiz på  Facebook
- Kolla klipp på youtube med Edward, Chuck, Darin osv.
- Egentligen vilken aktivitet som helst

Ja listan kan göras lång, men det här var det första som jag kom att tänka på. Det tragiska är att många av de grejer som jag tagit upp är inga aktiviteter som jag egentligen tycker är speciellt kul att sysselsätta mig med.


Då var det dags igen!

Blev så less på min gamla blogg så jag skaffade en ny. Men den förra är fortfarande kvar, inte för att det är så mycket spännande att läsa där, jag är helt enkelt för sentimental för att ta bort den. Det är samma sak med allt annat, sparar och sparar och har väldigt svårt för att slänga bort saker. Snart är det jag som är med i Rent Hus. Hursom, eftersom jag har en hög av skolarbete att göra i helgen så tyckte jag att det var passande att skaffa en ny blogg. Bara för att göra allt annat än att plugga. Så ni kan räkna med kontinuerlig uppdatering i helgen!

Tjing!

Välkommen till min nya blogg!