Brännbollsyran

PAArty i helgen!!! :D


Yummie

http://www.mtv.co.uk/film/twilight/gallery/122292-robert-pattinson-topless-new-moon?$122289$

Can't wait tills New Moon kommer på bio!


Scary

http://www.vk.se/media/?clipid=3077

Jag och Grace gick på promenad i skogen där i tisdags. Fy faaan vad läskigt! Tror jag hade dött om jag träffat på den.

Pdf

Sitter just nu och försöker läsa en PDF-fil. Som ni ser går det inte så bra eftersom jag sitter och skriver här istället. Funderar på att dra ut internet så att jag inte hamnar på villovägar utan koncentrerar mig på min uppgift. Men om det inte är internet så är det ju nåt annat man kan sysselsätta sig med istället. Nä jag får helt enkelt ta mig i kragen. Inte långt tills sommarlov nu!

Skola

Nu ska jag tillbaka till skolan för första gången på ungefär en vecka. Det tar emot litegrann. Jag har redan tagit sommarlov psykiskt. Men det är bara att inse att det är lite mindre än två veckor kvar tills man får sommarlov på riktigt. Min cykel har typ punktering för hundrade gången om det inte bara  var dåligt med luft. Pumpade däcket igår så jag hoppas att det inte har pyst ut. Vill inte vara utan cykel! Nu ska jag ut med Grace och se hur min stackars cykel mår, ha en bra dag!

Några ören fattigare

I eftermiddag var jag och Evelina Ö och shoppade på stan. Kom hem ett linne, en klänning och lite små tjafs. Men jag hittade inga skor (!). Funderar på att fara en sväng till i veckan, för jag vet inte alls vad jag ska ha för skor i helgen. Sen var vi en sväng och inhandlade lite alkohol till helgens bravader. Känns skönt att ha det gjort så man slipper stå och trängas på Systemet på fredag. Nu ska jag gå en sväng med sesse, sedan bär det av till IKSU.

Ha en bra kväll!


Klirr i kassan

Idag "får" vi studenter pengar. Äntligen! Väntan har varit olidlig. Men nu är dom på mitt konto, vilket innebär shopping med stort S i eftermiddag. Nu ska jag inte röra mitt sparkonto på säkert en vecka!

Tjing!

Kulturnatta

Igår var ju som sagt en sväng ner på Kulturnatta. Var verkligen en spännande blandning av människor på stan. Jag undrar vars alla kommer ifrån? Kvällens bästa var latex kläderna på den alternativa modevisningen. Riktigt läckert! Kvällens sämsta var den den gamla alkoholiserade gubbhoben som inte ville lämna oss ifred utanför TC. Men summa sumarum var det en trevlig kväll!


Barbeque

Ikväll ska jag iväg och grilla hos Frida. Mums! Sen ska vi ner en sväng på stan på Kulturnatta och kolla in latexmodevisningen. Blir nog roligt det :)

Ha en bra kväll!

Två års dag

Idag firar jag och Grace två år! För det är exakt två år sen idag som jag hämtade hem min lilla gris. Jag är så glad över att jag köpte henne, hon får mig att le varje dag :)


Hopptävling

Snart ska jag iväg på hopptävling på Hippologum. Ska vara där som hejarklack till Sandra & Carabus som har sin tävlingsdebut idag!

Promenad runt Nydalasjön

Idag har jag, Isa och Grace varit hurtiga och traskat runt Nydalasjön. Det var riktigt trevligt förutom en liten incident med en stor ORM mitt på vägen. Ja, den var säkert 20 cm lång! Den var helt svart och vi hade ingen riktig koll på vad det var för sorts orm, det kanske var en huggorm vad vet jag? Först låg den helt stilla men sen började den röra på sig(!). Hursomhelst tog vi oss ifrån ormen oskadda, men otäckt var det. Inbillade mig att jag såg ormar lite var stans längs vägen efter det. USCH!


Update

Oj nu var det några dagar sedan jag bloggade sist. Har ju varit så bra väder och helg så jag har inte suttit vid datorn så mkt. Men här kommer en kort update:

Fredag
- Spelade biljard, och mitt lag vann (!)
- Fikade på Waynes

Lördag
-
Red med Sandra
- Festade hos Isa
- Dansade på Rex
- Ramlade av cykeln

Söndag
Red med Sandra
- Solade hos Frida
- Grillade hos Frida

Måndag
-
Gick på skolan
- Såg säsongsavslutningen av Greys Anatomy (!!!) :(
- Promenerade med Grace och Anna
- Såg Sagan om konungens återkomst med Fredrik

Tisdag
- Städade
- Gick på spinningpass
- Såg säsongsavslutningen av Gossip Girl (!!!) :D

Idag
-
Solade med Evelina
- Försöket skriva ut från min skrivare utan ink.
?
?
?

Semifinal 2

Ikväll hejar jag på Sakis och Grekland. För i Eurovision är det okej om man sjunger lite falskt och med brytning :P Kan fortfarande nynna med till låten han ställde upp med förra gången han var med, haha! Vissa saker sätter sig på hjärnan medan andra saker inte gör det, exempelvis kurslitteratur. Det försvinner lika snabbt som man läst det... Sen kommer jag hålla tummarna för Arash också förstås.



Det här var enda bilden jag hittade på Sakis som typ inte var genomsliskig haha.

Ha en bra kväll!

Semifinal 1

Ikväll håller jag tummarna för Malena och Sverige!

Min bejbi

Bilder från promenaden i eftermiddag:









Är hon inte snygg så säg! :)

Tvångslek

Sitter här och kämpar på med min uppgift, men det är inte så lätt när Grace vill leka. Hon tror att hon kan tvinga mig att leka med henne men än så länge har jag stått emot. Även fast det är svårt när hon är så här söt:


Svisch

Måndag den 11 maj idag. Vad den här månaden går fort alltså! Det är nu mindre än fyra veckor tills jag har "sommarlov". Men först måste jag ju klara av kursen jag går just nu givetvis. Idag blir det skrivning av uppgift1 med undantag för en ridtur med Sandra och promenader med Grace förstås.

Ha en bra dag!

Crybaby

Jag som tyckte att veckans Gossip Girl avsnitt (det som visas i USA) var sorgligt, blev typ helt förstörd när jag såg nyaste Grey's Anatmoy avsnittet (också det som visas i USA). Brukar inte vara så blödig, men när jag såg det var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Men det är ju då avsnitten är som bäst tycker jag, när man får släppa en tår eller två :P


Zzzz...

Åh vad jag är slö idag. Ändå tog jag det lugnt igår och stannade hemma. Är kanske sviterna från fredagens utgång som fortfarande sitter i. Aja, idag är det en ganska tråkig dag, håller på att tvätta och funderar på att sätta mig och plugga. Men är ju som sagt slö idag så sängen lockar mkt mer. Äta ska jag göra iaf, sen får jag väl se vad jag hittar på!

Självstudier

Idag har det varit självstudier på schemat. Fast det betyder inte att jag har studerat så mycket tyvärr... Istället har jag:

- Tränat Bodypump
- Promenerat med Grace
- Solat
- Städat
- Kollat youtube klipp med Gossip Girl

Men som jag skrev till Anna. Självstudier är väl synonymt med ledighet? Eller?



Mkt roligare att kolla på sådana här godingar än att plugga :P

Nu ska jag laga mat, Malin kommer på middag ikväll!

Spinning

Är hemma från skolan nu, funderade på att läsa lite mer kurslitteratur men jag far på spinning istället.Mycket roligare så!  Behöver träna lite kondition nu när jag har börjat köra bodypump så pass ofta (i alla fall enligt mig :P). Ska bara slänga i mig lite fika och sen bege mig mot IKSU.

Tjing!

Lyxfrukost

Köpte müsli igår bara för att det hette Grace. Var 60% frukt i det så det var riktigt gott! Jag har alltså haft värsta lyxfrukosten med god müsli och nybakat bröd.



Börjar inte förrän kl 13:00 idag så tills dess ska jag läsa lite kurslitteratur (!).

Ha en bra dag!


Grahamsbullar

Fick ett ryck ikväll och tyckte att jag skulle baka grahamsbullar. Var sugen på något så det fick bli bröd. Tänkte att det var bättre att jag bakade det än kladdkaka igen höhö. De blev faktiskt helt okej, nu har jag gott bröd till frukost imorgon.


Rapport från utställningen

Var ju på utställning med Grace i söndags. Det gick bra, hon fick ett ck men inte ett cert. Men det är bara att forstätta tills hon får ett tredje cert. Den enda kritiken hon fick var att hon var i något hög hull. Haha, mattes lilla tjockis! Tror vi får träna tillsammans till Beach 2009!



Tyvärr blev det lite dåliga bilder för min kamera sucks.

Taggar morgondagen

Imorgon ska jag till Skellefteå och ställa ut Grace. Ska bli så spännande! Hoppas att domaren tycker Grace är lika fin som jag tycker att hon är :) Dags att sova nu så att jag orkar att visa Grace från hennes bästa sida!   

 

Wolverine

Igår var jag och såg Wolverine. Har inte sett de tidigare X-men filmerna så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Men den var klart sevärd tycker jag. Liev Schreiber spelade bra bad guy och Hugh Jackman var inte dåligt fit alltså.


Valborg i bilder













Kort och gott en trevlig kväll!