Officiellt jullov

Nu har jag också fått jullov.
Lämnade in tentan igår kl 23:55 hela fyra minuter tillgodo. Men jag var faktiskt klar innan under kvällen, men det var så att jag for iväg på julfika med tjejerna och ville inte lämna in den innan IFALL jag skulle komma på nåt jag ville ändra.
Blir aldrig riktigt nöjd över mina hemtentor.
Skönt att ha gjort den i alla fall så idag kan jag bara ta det lugnt.

Dagens planer är en sväng på stan för att inhandla de sista julklapparna samt förköp till hotellet. PAArty!

Ha en bra dag!

Magmuskler

I eftermiddag har jag varit på IKSU med Malin. Först sprang vi på den där maskinen dom gör reklam för på TV-shop och sen gick vi på ett core pass. Sedan var vi hurtiga nog och gick till gymmet igen och tränade lite mer mage. Men den  bästa träningen fick nog magen för att vi skrattade så mkt, var nog rätt trötta båda två.

 

Snart ska jag se min favoritkändis på TV, men först lite städ. Annars håller jag tummarna för ett par tummar. Hoppas att dom inte ska gå av helt eller att det ska vara allt för aj aj.

Ha en bra kväll!


1:a december

Nu börjar nedräkningen till julafton och inte bara till den utan även till något mycket bättre och mysigare än julafton! :)

Har haft sovmorgon idag så jag såg inte julkalendern men jag tror inte att jag missade så mkt? Idag åker julpyntet fram, har inte hunnit pynta än för jag var ju i Lycksele i helgen. Men först ska jag äta lite lunch sen ska jag på skolan, vi ska på en liten trip med klassen och kolla på nåt gammalt.

Ha en bra dag!