Grattis lillebror!

Som inte längre är så liten, för idag har Erik fyllt 20 år!

Trav i Skellefteå

Väldigt impulsivt kom jag och min pappa på igår att vi skulle fara på travet i Skellefteå ikväll. Så nu är husvagnen kopplad och väskorna packade. Hoppas att vi vinner storkovan ikväll!

Midsommar

Är hemma en sväng på lunch nu, sen ska jag tillbaka till jobbet. Tjänar bra med pengar idag då OBn är riktigt fet! Det är bra för en stackars student som jag. Ska pröva mig på att göra en jordgubbstårta då. Har aldrig gjort en själv förut faktiskt så det blir spännande att se hur det går. Efter jobbet blir det middag här hemma och sen får man väl se var kvällen slutar!

Trevlig midsommar!

Inaktivitet

Nu har jag varit sådär inaktiv på bloggen igen. Har inte suttit så mkt vid datorn helt enkelt. I helgen var jag på utställning i Vännäs med Grace, bodde med mamma och pappa på campingen vilket faktiskt var riktigt mysig och trevligt. Själva utställningen gick hyfsat, med tanke på att Grace var i löpen. Det var ingen hund som försökte sätta på henne, och själv höll hon sig i skinnet. Hon fick två första pris, men tyvärr inget cert så hon är fortfarande inte utställningschampion. Men vi kämpar vidare!

I veckan har jag börjat jobba, det känns helt ok. Trivs på min arbetsplats så att. Vädret har ändå varit så dåligt så då är det nästan lika bra att jobba. Har även umgåtts lite med Maria vilket har varit jättekul! Igår gjorde vi stan, vär där hela fyra timmar (!). Trodde det var omöjligt i Lycksele men det går. (Kan bero på att vi fikade två gånger).

Idag är det ju faktiskt rätt bra väder, solen har hedrat oss med ett besök iaf. Har hunnit sola lite, men nu är det molnigt igen :( Väntar nu på att börja jobba kl 16.

Imorgon är det ju midsommar och vad händer då egentligen?

Vänner till New York

Idag åker Malin G och Sofie till New York, men jag är inte avundsjuk. Jag får ju vara hemma i kulturstaden Umeå, yay. Men dom kommer säkert ha rätt roligt dom också :)  Tur att vädret är piss idag för jag måste verkligen städa. Kan inte lämna lägenheten i detta skick. Men det är ju så jobbigt att komma igång... Sen måste jag tvätta min hund också så att hon ser fabulous ut i helgen, det brukar gå bra för Grace gillar att duscha av någon konstig anledning. Näe nu är det dags att ta tag i förödelsen i min lägenhet.

  

Ha det så skoj nu girls!  :D


Rob & Kristen ett par?

http://perezhilton.com/2009-06-09-r-patz-k-stew-confirmed-couple#respond

Why!? Haha.

Sommarlov

Nu har jag haft sommarlov i två dagar, känns bra att vara heeelt ledig. Få vila hjärnan från skolan ett tag och så. Idag träffade jag Malin S nere på stan för lunch bestående av sushi. Så gott alltså, skulle kunna äta hur mkt som helst! Blir en sväng ner på stan ikväll också, tänkte vi skulle sätta oss på någon uteservering och njuta av kvällssolen. Alltså borde jag passa på att göra lite nytta här hemma, och diska undan och städa. Tyvärr måste man ju göra det även fast man har sommarlov.

Tjing!

Justin på SNL

Den här skrattade jag, Sandra & Anders åt igår:



Sveriges nationaldag

Idag är det ju Sveriges nationaldag och den kommer att firas med utgång och fotbollstittande. Blir nog trevligt det!

New Moon trailer



OMG.

Toppen helg!

Helgen har varit super i dubbelbemärkelse höhö. Fint väder, god mat och trevligt sällskap!























Nu är det åter till vardagen igen...