Ledig

Idag är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till? Hoppas på att solen kan titta fram så att jag kan bättra på min nu obefintliga solbränna. Mina föräldrar och hundarna drar till Umeå i helgen och dom ska bo i min lägenhet. Tyvärr kan jag ju inte följa med för att jag jobbar i helgen... Men sen har jag jobbat färdigt för i sommar så då kan jag vara i Umeå hur mkt jag vill!

Promenad

Ikväll blir det prommis med dessa brudar!


Kors i taket

Det är sol i lilla Lycksele idag! Känns som att det var år och dar sen sist. Men nu har den tittat fram och det är jag glad för. Börjar inte jobba förrän halv fem idag så jag hinner ta tillvara på vädret lite. Det är väl ingen tropisk hetta ute direkt men så länge det inte är grått och mulet är jag nöjd! Nu ska jag på stan med mamma en sväng.

Tjing!

Aj aj i halsen

Åh så drygt, nu är man förkyld igen! Fast det får man väl ta när man tvunget ska springa omkring i kjol när det regnar. Dock frös jag ju inget då! Hursomhelst har jobbat hela dagen idag för ovanlighetens skull (not), vilket tog lite på mina krafter. Men även fast jag har ont i halsen och har jobbat hela dagen så är jag på rätt bra humör just nu :)


Monday

Ska snart bege mig mot jobbet. Är inte taggad. Men bara en vecka kvar nu!

Lite pics från helgen
















Motorveckan

Nu är motorveckan slut. Har inte varit på någon aktivitet förutom öltältet och lika glad är jag för det. Vad har jag haft för mig då? I fredags blev det middag med mkt trevligt sällskap och sedan utgång på öltältet. Sen igår blev det också middag med mkt trevligt sällskap, förfest och sedan utgång ännu en gång på öltältet. Väldigt kul har det varit! Summa summarum får  helgen EEEEE av 5 möjliga :)

Happy Birthday

Idag fyller Malin G år, grattis gumman! ;) Nu är du lika gammal som mig, moahaha.


I Gotta Feeling

Nu har jag helg! = PAArty ;)


Tråkig

Nu har jag varit inaktiv ett par dagar igen, men det har inte varit så mkt att skriva om. Har mest jobbat och jobbat och sen jobbat lite till. Idag är jag dock hemma från jobbet för att jag hade migrän imorse. Är lite bättre nu men har fortfarande ont i huvudet :( Hoppas att det blir bättre till imorgon bara!

Ge mig en miljon, annars går det åt helvete!

Haha såg Kopps igår, den är ju så bra! Tåls att se mer än en gång. Innan det såg vi Body of lies. Den var inte speciellt bra enligt mig, orkade inte riktigt hänga med. Mkt lättare att hänga med i Kopps! Haha.

Ikväll har jag jobbat, blir jobb hela långa helgen. Hade hellre stannat i Umeå... Men cash får jag ju iaf!

Brüno

Igår var jag och såg Brüno på bio. Den var riktigt rolig, skrattade typ nonstop haha. Klart sevärd om i frågar mig!


Dåligt samvete

Har fortfarande dåligt samvete sen igår då jag klev på Novas svans. Hon ser så bedrövlig ut den stackarn i sin gula tratt. Hoppas att det läker fort och att hon inte har allt för ont!

Nu ska jag iväg på jobbet, blir en halvdag idag sen är jag ledig torsdag!

Blodbad

Det har det varit här hemma ikväll! Efter att jag och mamma varit ute med hundarna råkade jag kliva på Novas svans så att en liten bit gick av (!). Blodet bara rann! Huvva. Så det blev en tripp till veterinären som fick ge henne en antibiotika kur och tratt. Stackars lilla Nova, hon kommer nog aldrig förlåta mig för det här...


Heldag

Jobbar hela lååånga dagen idag. Känns som att det inte gör så mkt för vädret är riktigt tråkigt. Aja, bäst att göra sig i ordning så att man kommer i tid antar jag.

Ha en bra dag!

Kom tillbaka

Vart tog solen vägen? Har legat och pressat ett tag på förmiddagen/eftermiddagen, men nu verkar det som att solen ville gå och gömma sig istället för att bättra på min bränna. Buhu. 

BBQ'n  igår blev riktigt lyckad även fast ingen av oss hade speciellt många tidigare erfarenheter av att själv stå för grillningen. Brukar själv överlämna det till pappa. Hursomhelst gick det bra och vi blev alla mätta och belåtna. Speciellt Safira som också fick sig en smakbit!

Nu verkar det som att solen bestämt sig för att titta fram igen. Eller? Bäst att kolla efter. Ha en bra dag!

BBQ

Ikväll ska det grillas! Mums!

Gossip Girl säsong 3

Nu har dom börjat filma till säsong 3 för Gossip Girl. Verkar bli lovande höhö.



Yum.


Smutser

Städar och lyssnar till Smutser, halvt passande titel till städning haha.


Nova

  

Jag med mitt skötebarn Nova. Observera Stig-Helmer tofsen!

Hundvakt

Kommer att vara hundvakt till tre söta hundar tills på söndag. Lilla Grace förstås och sen Nova & Safira. Mamma och pappa ska till Piteå med husvagnen så jag har hela huset för mig själv. Får kanske ha tjejfest jag och hundarna ;)



Hoppas att det inte blir lika stor förödelse i helgen som då alla hundarna var i min lägenhet.


Arbetskläder

Fick ha de nya arbetskläderna på jobbet idag. Tröjan var turkos och byxorna var marinblå. Inte mina färger riktigt tyvärr, t.om min mamma säger att jag inte passar i blått och då måste det vara sant. Men man kan ju inte se fabulous ut jämt! ;)Annars är det ju rätt bra med arbetskläder för då slipper man ju smutsa ner sina egna.

Nu är det sängdags, missbrukade nässpray när jag kom hem så nu kan jag andas genom näsan. Yay.

Godnatt!


Sovmorgon

Åh vad skönt med lite sovmorgon idag! Förkylningen är bättre förutom att jag inte kan andas genom näsan. Men det tycker jag faktiskt är bättre än att ha ont i halsen. Har hunnit med en promenad med Grace på morgonen och nu ska jag fixa ihop något till lunch. Sen bär det av till jobbet!




Jag & Grace på midsommartravet.

Ha en bra dag!


Myskväll med Sandra

Kom hem för ungefär en timme sedan från en myskväll med Sandra. Först var vi och tittade till hennes häst på hans bete, sen inhandlade vi nödvändigheter som godis och dricka som vi vräkte i oss framför Bachelorette (stavning?). Vädigt trevligt.  

Är supertrött, har varit en lång dag på jobbet idag med. Imorgon får jag lite sovmorgon iaf, tack och lov! Nu hade jag tänkt sova bort min förkylning. 
 
Godnatt!



Sandra & Grace i våras.


Förkyld

Happ då har man åkt på en förkylning! Yay. Har jobbat hela lååånga dagen och känner mig nu helknäckt. Är i stort behov av coca cola nu så jag får nog ta och köpa mig det. Brukar alltid bli pigg(are) av det höhö.



Ett sånt här kylskåp skulle ha passat mig perfekt!



Vardag igen

Måndag idag och det har inneburit jobb. Var ledig nästan hela förra veckan så jag har gått och blivit bortskämd. Men det går bra så fort man kommer in i det.

Helgen spenderades ju i Skellefteå och jag hade riktigt kul! :D Fick se Darin & Tompa, äta langos och umgås med trevliga människor :)  Får bli en del ordentliga promenader med Grace efter denna helg, är välbehövligt efter all skräpmat jag ätit. Men det har varit all worth it!

Gokväll!


En del av Stadsfesten


























Stadsfesten

Snart kommer Toyotan och hämtar upp mig för att sedan köra iväg till Skellefteå. Är så taggad! Jag & Malin kommer att ha hur kul som helst! :)